Vind Le Klints smukke relancering The Mushroom til en værdi af 3.495 kr.

Mangler du god belysning? I denne måned kan du vinde den klassiske væglampe ‘Model 204 The Mushroom’ fra LE KLINT til en værdi af 3.495 kr. Vi udlodder 4 stk.

16. april 2019 af Redaktion

Smuk klassiker relanceret i 2019

LE KLINT ‘Model 204’ med tilnavnet ‘The Mushroom’ blev skabt af arkitekt Vilhelm Wohlert i 1957. Lampen blev anvendt til Nobelprismodtager og fysiker Niels Bohrs æresbolig i København.

Lampen er en væglampe med en base i ubehandlet lys eg. Den plisserede skærm er håndlavet af LE KLINTs foldepiger i Odense og det er lampens facon, som har inspireret til navnet på lampen.


Hvem designede ‘model 204 The Mushroom’?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...