VIND loungesofa og bord til haven

Drømmer du om den ultimative hyggekrog på terrassen? Deltag i konkurrencen om et udendørssæt fra Mandalay med et sofabord og en loungesofa med plads til hele familien. Samlet værdi 16.480 kr.

4. maj 2018 af Redaktionen

SKAB DIN DRØMMESOFA TIL TERRASSEN

Lille altan eller stor terrasse? Med Mandalays stilrene loungeserie ‘Whistler by Brafab’ kan du skræddersy en udendørssofa, der passer perfekt til dig og dit uderum. Sofaen består af moduler, og du kan tilføje lige så mange moduler, som du og din familie har brug for. ‘Whistler’-serien har vejrbestandige hynder og er lavet i aluminium og teak, der kan tåle livet ude året rundt.

Sættet fra Mandalay er fra serien ‘Whistler by Brafab’ og består af et bord, to sofa-moduler med integreret sideborde og et sofahjørne. Se mere på Mandalay.dk.

IDÉ Sofaen har et integreret sidebord, som også kan bruges som ekstra siddeplads.


Kan loungesofaen "Whistler by Brafab" fra Mandalay tåle at stå ude?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...