Lampe fra LE KLINT

Vind lysende design fra LE KLINT

Giv din stue blikfang med LE KLINTs nye multilampe 'Arc', der både kan bruges på væggen og bordet.

20. marts 2018 af Redaktionen

LE KLINTs nye lampekollektion ‘Arc’ er designet af den unge designduo Manér Studio, der består af Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl.

‘Arc’ er inspireret af LE KLINTs originale, håndfoldede skærme og arkitekturen og de smukke hvælvinger i Grundtvigskirken i København. Resultatet er på en gang moderne og klassisk - elegant og urbant. Serien består af en pendel, en multipendel, en gulvlampe og en kombineret bord- og væglampe.

Vind multilampen 'Arc' fra LE KLINT

Nu kan du blive den heldige vinder af den smukke lampe, som kan skabe blikfang i din bolig. Vi udlodder nemlig fem lamper med målene h 32 x b 19 x 11 cm til en værdi af 2.995 kr. pr. stk. 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra 20. marts til 21. april 2018, hvorefter fem heldige vindere bliver trukket. 


Hvem har designet lampekollektionen 'Arc' for LE KLINT


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...