Vind ny designerlampe fra Louis Poulsen

Forkæl dit hjem med den nye, lækre lampe ‘Yuh’ designet af duoen GamFratesi for Louis Poulsen. Vi udlodder fire bordlamper til en værdi af 3.995 kr. pr. stk. – du vælger, om den skal være hvid eller sort.

5. september 2017 af Redaktionen

Lys med personlighed

GamFratesi, der består af Stine Gam og Enrico Fratesi, er en af tidens mest spændende designduoer. Netop nu er de aktuelle med lampen ‘Yuh’, der er skabt i samarbejde med Louis Poulsen. Inspirationen til lampen er hentet i klassisk, dansk design og Louis Poulsens loso om at forme lyset. Den lille, eksible ‘Yuh’ kan derfor drejes, hæves og sænkes og har LED med indbygget lysdæmper – så du kan skabe lige det udtryk, du drømmer om. Se Louispoulsen.com.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 29. august til den 27. september 2017, hvorefter fire heldige vindere bliver trukket. Lampen har en værdi af 3.995 kr. per. stk. 


Hvem har designet lampen 'Yuh' for Louis Poulsen


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste