Vind ny, powerfuld blender

Gør det let at leve sundt med den nye, ekstra kraftfulde blender ‘Ultimate Blend’ fra OBH Nordica. Vi udlodder fire blendere til en værdi af 2.799 kr. pr. stk.

30. maj 2017 af Redaktionen

 

Forkæl dig selv og din familie med det nye multitalent ‘Ultimate Blend’. Blenderen er den mest kraftfulde nogensinde fra OBH Nordica og kan ikke bare lave smoothies og varme supper, den har også power nok til at male kaffebønner, knuse is og lave nøddesmør. Beholderen er på to liter, fri for BPA og ekstremt modstandsdygtig. Et musthave til dig, der vil leve sundt.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 30. maj til den 5. juli 2017, hvorefter 4 heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 11.196 kr.


Kan 'Ultimate Blend' male kaffebønner og knuse is?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste