Vind: Ny version af Menus populære JWDA-lampe med marmor-fod

23. oktober 2018 af Redaktionen

Vind Menu's populære JWDA

I denne måned har du mulighed for at vinde Menu's populære bordlampe 'JWDA' i en ny og større version med marmorfod. Vi udlodder fem lamper til en værdi af 2.295 kr. pr. stk.

Skandinavisk design i høj kvalitet

Menu er et skandinavisk designbrand, som samarbejder med internationale designere om at skabe både møbler, lamper og accessories af høj kvalitet i et lækker, skandinavisk design. Det er svenske Jonas Wagell, som har designet bordlampen 'JWDA', der er kendetegnet ved sit organiske formsprog og varme glød. I år er den populære lampe blevet lanceret i en større version med mamorfod. Læs mere på Menu.as.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet. 

Sidste frist er 28. november 2018.


Hvem har designet 'JWDA'-lampen for Menu?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...