VIND: PH 5-pendel i en særlig jubilæumsudgave

VIND PH’s lysikon ‘PH 5’ kan fejre 60-års jubilæum i år, og det markerer Louis Poulsen med en jubilæumsudgave af pendlen ‘PH 5 Mini’ med skærme i kobber og hvid. Vi udlodder tre stk. til en værdi af 5.495 kr. pr. stk. Måske er du heldig?

26. september 2018 af Redaktionen

Det særlige PH'ske lys

Poul Henningsen designede sit revolutionerende treskærmssystem for at reducere lysets blænding og øge dets effekt. Han skabte samtidig en blød, diffus belysning, som var en fryd for øjet og skabte rum, der var mere behagelige at arbejde og opholde sig i. For at fejre årsdagen for den populære pendel lancerer Louis Poulsen nu ‘PH 5’ og den mindre variant ‘PH 5 Mini’ i en jubilæumsudgave med skærme i kobber og hvid.

Sidste frist er 24. oktober 2018.


Hvilket skærmsystem udviklede Poul Henningsen?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...