Vind skønne lamper fra Light-point

Skab lys og hygge i vintermørket med smukke designlamper fra LIGHT-POINT. Vi udlodder tre gavekort til en værdi af 5.000 kr.

6. december 2016

SMUTVEJEN TIL SMUK BELYSNING

Drømmer du om den helt rigtige belysning i dit hjem? Besøg LIGHT-POINTs inspirerende showrooms på Gothersgade 14 og Østergade 10 i København. LIGHT- POINT er en af Danmarks førende belysningsvirksomheder, og i de to showrooms finder du ud over masser af moderne, dansk lysdesign firmaets dygtige lyskonsulenter, der er klar til at hjælpe dig med valg af lamper til netop dit hjem.

Gavekortet kan veksles til smukke lamper i webshoppen på Light-point.eu og i LIGHT-POINTs showroom på Gothersgade 14 og Østergade 10 i København.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 8. december 2016 til den 4. januar 2017 og har en samlet værdi af 15.000 kr.


Hvad finder du i Light-points showrooms?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste