Vind skulpturelt lysdesign fra Artemide

Giv dit hjem blikfang med den nye pendel ‘Chlorophilia’ fra Artemide. Vi udlodder lige nu to ‘Chlorophilia’ til en værdi af 6.800 kr. pr. stk.

28. februar 2017 af Redaktionen

‘Chlorophilia’

Giv dit hjem blikfang med den nye pendel ‘Chlorophilia’ fra Artemide. Den skulpturelle lampe har et fint, organisk udtryk og giver et smukt lys. Vi udlodder to ‘Chlorophilia’ til en værdi af 6.800 kr. pr. stk.

Lysende skulptur

Drømmer du om en lampe, der giver dit hjem karakter og personlighed? ‘Chlorophilia’ er navnet på Artemides hotteste lampenyhed. Pendlen er designet af den engelske designer Ross Lovegrove, der har formået at forene lys og form, så pendlen fremstår som en organisk, svævende skulptur. Samtidig giver ‘Chlorophilia’ et smukt lysspil i loftet, der vil skabe blikfang i de fleste hjem.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. marts 2017 til den 29. marts 2017, hvorefter de to heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 13.600 kr.


Hvem har designet lampen 'Chlorophilia' for Arteminde?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste