Vind smuk nyhed fra Le Klint

Giv dit hjem et klassisk og alligevel moderne twist med den nye lampeserie ‘New Pleats’ fra Le Klint.

2. februar 2017

Le Klint

Giv dit hjem et klassisk og alligevel moderne twist med den nye lampeserie ‘New Pleats’ fra Le Klint. Serien indeholder blandt andet den smukke pendel ‘Onefivefour’, som fås i tre farver. Pendlen ‘Onefivefour’ fra Le Klint er designet af Andreas Hansen + KLINT Team og måler dia 50 cm. 
Vi udlodder fem styk i valgfri farve. Værdi 2.995 kr. pr. stk.

Klassisk håndværk møder moderne design

En af de hotteste boligtrends lige nu er at mikse nyt og gam- melt. Og med den smukke, nye lampeserie ‘New Pleats’ fra Le Klint får du begge dele. Serien er i et stramt, moderne design udført i Le Klints klassiske håndfoldede papir, der giver et blødt udtryk til de skarpe former. De nye pendler er med LED og fås i farverne Silk White, Indigo Blue og Soft Sand.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 2. februar 2017 til den 1. marts 2017, hvorefter de fem heldige vindere bliver trukket. Præmierne har en samlet værdi af 14.975 kr.


Hvilket materiale er lampeserien ‘New Pleats’ lavet i?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste