Vind smukke, intelligente gardiner for 15.000 kr.

Gardiner er hot i indretningen lige nu, fordi det giver stil og stemning. Vi udlodder et gavekort på 15.000 kr. til gardiner fra Luxaflex med den nye PowerView-funktion, så du kan styre dine gardiner direkte fra telefonen.

4. juli 2017 af Redaktionen

Kombinér god stil med god fornuft 

Drømmer du om gardiner, der går op af sig selv om morgenen – og ruller automatisk ned fx ved børnenes sengetid, eller når I er på ferie? Med den nye, intelligente PowerView-app fra Luxaflex kan du indstille dine gardiner efter familiens døgnrytme – og styre dem direkte fra telefonen, også når du ikke er hjemme. Læs mere om det intelligente PowerView-system på Luxaflex.dk.

TIP Styr dine gardiner direkte fra mobilen med den nye PowerView-app, så ser huset beboet ud, mens I nyder ferien.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 4. juli til den 2. august 2017, hvorefter en heldig vinder bliver trukket. Gavekortet har en samlet værdi af 15.000 kr. 


Kan du styre gardiner med PowerView fra telefonen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste