Vind smukke lamper til dit hjem

Skab hygge i sofahjørnet, spisestuen eller køkkenet med den nye pendel ‘Belly’ fra Nordlux. Vi udlodder fem sæt med ‘Belly’ i to størrelser. Hvert sæt har en værdi af 2.900 kr.

28. november 2017 af Redaktionen

Norden møder Japan

Der er mange ligheder mellem nordisk og japansk design, blandt andet glæden ved det enkle udtryk og de ærlige materialer. Derfor lod designvirksomheden Bønnelycke mdd sig inspirere af den traditionelle japanske tekande, da de designede pendlen ‘Belly’ for Nordlux. Resultatet er en enkel lampe, der forener formens tyngde med ophængets lethed.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på ­nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 28. november til den 27. december 2017, hvorefter fem heldige vindere bliver trukket. Hvert sæt har en værdi af 2.900 kr.


Hvem har designet ‘Belly’ for Nordlux?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bolig Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste