Vind smukt og trendy Knabstrup Keramik

2 heldige læsere kan vinde valgfri dele af Knabstrup Stellet til 6.000 kr. (hver især), så de kan dække det smukkeste bord.

21. september 2017 af kommerciel redaktion for Knabstrup Keramik

Knabstrup Keramik er både kendt for kunsteriske unikaer og trendy keramik til danskernes borde og bolig – fra vaser til spisestel. Blandt de største klassikere finder du Knabstrup Stellet, der blev produceret i perioden 1966-1972, men som, heldigvis, relanceres i år! I den anledning kan du derfor vinde valgfri dele af det ikoniske danske stentøj lige her.


Om Knabstrup Stellet
Knabstrup Stellet er designet af kunstneren Johannes Hansen, der havde en stor passion for former. Med sin skarpe sans for smukke linjer skabte han den første stentøjsserie hos Knabstrup Keramik; Knabstrup Stellet. En stilren kollektion med de karakteristiske rifler og en reaktiv glasur, der giver hvert produkt et unikt look, så man nemt kan skabe en personlig borddækning.

Stellet består af:

  • Olivengrønne tallerkener i tre størrelser
  • En dyb olivengrøn tallerken
  • Et olivengrønt krus
  • En dyb hvid tallerken
  • Et hvidt krus

Sådan deltager du 

Du må gerne følge Knabstrup Keramik på Instagram, men det er ikke et krav. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål inden d. 21. oktober 2017, så er du automatisk med i lodtrækningen om 2 x Knabstrup Stel til 6.000 kr. Hvis du er en af de heldige vindere, får du direkte besked. Og vil selv kunne vælge præcis de dele, som du drømmer om.
Bemærk, at konkurrencen ikke er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Instagram.


Følger du Knabstrup Keramik på Instagram?

Hvem har designet Knabstrup Stellet?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste