Sony WH-1000XM2

Vind Sonys nye trådløse hovedtelefoner, hvor lyden tilpasser sig omgivelserne

Oplev den hidtil bedste lyd uden ledning, når du er på farten med Sonys nye 1000XM2-hovedtelefoner. Lyden tilpasses dig, om du er på farten, sidder stille eller befinder dig ombord på et fly.

1. januar 2018 af Redaktionen

De nye hovedtelefoner WH-1000XM2 fra Sony med støjeliminering er ideelle til dig, der vil slippe for støj og nyde musikken på farten.

Hovedtelefonerne tilpasser sig automatisk til din aktivitet - så uanset om du rejser, går eller sidder, så justeres indstillingerne, så de passer til dig. De kan sågar tilpasse sig trykforskellen i et fly, så du selv i højden får den bedste lyd.

Hovedtelefonerne kommer i et lækkert design med tætsiddende ørepuder, som gør at de også sidder behageligt og med et bateri, der holder i 30 timer, så du slipper for at løbe tør for strøm, og kan nøjes med at oplade dem, når du sover.

Svar rigtigt på spørgsmålet og deltag i konkurrencen om et par af Sonys lækre hovedtelefoner til en værdig af 3.000 kr. Vinderen trækkes medio februar og bliver kontaktet direkte. 


Hvor lang batterilevetid har hovedtelefonerne?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...