Rengøringsvenligt toilet

VIND: Topmoderne og rengøringsvenligt toilet fra Ifö

I denne måned har du mulighed for at vinde et af Ifös ‘Spira Art’-toiletter, som er en del af den nye Rimfree-serie af rengøringsvenlige toiletter. Vælg mellem væghængt eller gulvstående model til en værdi af enten 5.413 kr. eller 8.154 kr.

26. september 2018 af Redaktionen

Slut med besværlig rengøring

Rimfree er den nye toiletstandard fra Ifö – en ny generation af rengøringsvenlige toiletter. De har ingen indvendig skyllekant, hvor snavs og bakterier kan bo. Hygiejnen er i top sammenlignet med almindelige toiletter, og derfor er besværlig og tidskrævende rengøring fortid. Samtidig sparer du både skrappe rengøringsmidler og vand – altså en miljøvenlig løsning. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og differencen på 2.741 kr. mellem væghængt og gulvstående toilet udbetales ikke.

Sidste frist er 24. oktober 2018.


Hvordan adskiller Ifös 'Spira Art'-toiletter sig fra almindelige toiletter?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...