Badeværelsesmøbel

Vind valgfrit badmøbel fra Ifös nye serie til en værdi af 16.808 kr.

Drømmer du om et stilfuldt badeværelse med rene linjer og en elegant håndvask?

29. maj 2018 af Redaktionen

Tidløst design til badeværelset

De rigtige møbler kan sætte stilen på dit badeværelse på et øjeblik – og med den nye badserie ‘Sense’ fra Ifö er du garanteret et udtryk, der både er moderne og kan holde i mange år. Serien består af underskabe og højskabe i fem lækre, nordiske farver og med en flot og tynd håndvask, der giver de enkle, stilrene møbler et elegant look. Samtidig er serien super fleksibel og kan tilpasses alle badeværelser både små og store.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 16.808 kr. til et badmøbel fra Ifös nye serie, ‘Sense’. Hvis du er den heldige vinder, kan du frit vælge mellem møblerne fra badserien. Du bestemmer størrelse, farve og udformning. Restbeløbet udbetales ikke.

Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Sidste frist for deltagelse er den 27. juni 2018.

Held og lykke!


Hvor manger farver fås møbelserien 'Sense' fra Ifö i?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bolig Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...