Vær med til at spice vores nye site Måltid op

Vi har brug for din hjælp og gode input til at gøre vores nye madsite endnu bedre. Meld dig til at deltage i en særlig fokusgruppe og vind et gavekort på 500 kr til Madklubben.

Vi har brug for din hjælp og gode input til at gøre vores nye madsite endnu bedre.
Meld dig til at deltage i en særlig fokusgruppe tirsdag den 3. maj eller onsdag den 4. maj i København. Giv os dine råd og tips til, hvordan du mener, at hverdagens måltider kan blive en leg.

Som tak for hjælpen modtager du et gavekort på 500 kr til Madklubben.

Meld dig til her.

Om Madklubben

Madklubben har udviklet sig til lidt af et københavnerimperium på spisefronten. I starten af april slog de dørene op til restaurant nummer ni, som ligger på Regnbuepladsen med Rådhuset som genbo.

Lokalerne har tidligere huset både buffetrestaurant og homodiskotek, men folkene bag Madklubben har revet al indmad ud for at skabe Steak Royal fra bunden. Der er tale om et internationalt steakhouse, som trækker på trends fra både New York og London, og retterne på kortet er inspireret af tendenser og madkulturer fra hele verden.

Den elegante restaurant er indrettet med Børge Mogensen-stole i lange baner, karrygule PH-lamper og hvide marmorborde. Mens stueetagen byder på skandinavisk bistroelegance, kan udtrykket i den dunkle kælder bedst beskrives som bodega, møder natklub møder stilsikkert steakhouse.

Læs mere om Steak Royal og book bord her.