10 uimodståelige opskrifter på iskaffe - fra 50 kalorier og op

Savner du også lidt opfriskende, koldt og lækkert i sommermånederne? Vi har fundet en række lækre iskaffer, som sender alle andre Frappuccinos til tælling.

Opskrift på iskaffe
© averiecooks.com

Skinny karamelfrappucino

Når der ikke er tale om mere end 50 kalorier pr. glas, så er det på ingen måde noget, man skal skamme sig over at nyde i sommervarmen.

Se hele opskriften her.

© bakerella.com

Brownie mokka milkshake

I denne urimeligt lækre Frappuccino-agtige milkshake får du brownies, is, Kahlua kaffe, chokoladesirup og masser af flødeskum. Rimelig langt fra en egentlig kop kaffe, men det er det altså.. Jo jo, for der er jo kaffe i!

Se hele opskriften her.

© howsweeteats.com

Milkshake med kaffe og donuts

Denne drink består blandt andet af at hælde blendede donuts og masser af is direkte op i din færdigbryggede kaffe. Det kunne vi altså godt tænke os at smage..

Se hele opskriften her.

© mybakingaddiction.com

Saltet karamelmilkshake

En lille hemmelighed angående denne opskrift er, at der faktisk overhovedet ikke er noget kaffe i. Men denne saltede karamelmilkshake er simpelthen så lækker og iskaffe-agtig, så den fortjener at komme med på listen. Og så kan du jo altid tilføje et shot espresso, hvis du synes.

Se hele opskriften her.

© acozykitchen.com

Vietnamesisk iskaffe

Is med kokosnød, masser af cremet sød mælk og vietnamesiske ingredienser udgør denne skønne iskaffe, som er helt perfekt til det varme sommervejr.

Se hele opskriften her.

© howsweeteats.com

Hjemmelavet ismokka

Ingen Frappuccino fra Starbucks når denne blendede iskaffe til sokkeholderne. Med frisk flødeskum, brun sukker, vanilje, mokkasukker og masser af kraftig chokoladesirup, er det næsten umuligt at modstå.

Se hele opskriften her.

© averiecooks.com

Mokkamilkshake med Oreos

Denne kaffedrik består blandt andet af fedtfattig is og fedtfattig flødeskum og masser af lækre Oreos. Mums!

Se hele opskriften her.

© thelittleepicurean.com

Iskaffe med jordnøddemælk

Denne opskrift består af horchata (på dansk kaldet jordnøddemælk) som er lavet helt fra bunden! Det betyder, at du får en drik, som er skøn og cremet som en caffe latte, men uden mejeriproduktet.

Se hele opskriften her.

© acozykitchen.com

Kakaokaffe med banan

Denne sunde blanding af kaffe og bananer er den perfekte drøm af en morgenkaffe, der kan fungere som en nem og hurtig løsning på morgenmaden.

Se hele opskriften her.

Iskaffe med havsalt

Denne drik er den perfekte kombination af stærk kaffe, lækker cremet fløde, sukker og en lille smule salt, som udgør toppen af kransekagen.

Se hele opskriften her.

Artiklen blev først publiceret d. 21. juli 2017.