© BarGear

4 utraditionelle cocktails, du kan imponere dine gæster med

Med disse opskrifter vil du kunne servere noget helt særligt for dine gæster, de sjældent vil glemme.

6. februar 2020 af Benjamin Creative for BarGear

Selvom du nok mest forbinder cocktails med sol og sommer, så kan en god, velsmagende cocktail gøre det lidt sjovere at komme igennem de lange, mørke vintermåneder.

Sammen med webshoppen BarGear, hvor du finder smukke glas og cocktailudstyr til hjemmebaren, får du her fire opskrifter på cocktails, du kan imponere dine gæster med i vinterens mørke timer.

1 Rabbit passion

© BarGear

En frisk og utraditionel cocktail, der med kombinationen af gulerod, passionsfrugt og en diskret tone af chokolade giver en unik smagsoplevelse.

Det skal du bruge

  • 12 cl gulerodsjuice
  • 5 cl gin
  • 3 cl passionsfrugtsirup
  • 2 cl limejuice
  • 1 dash chokoladebitter
  • 2 cl æggehvider

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i din shaker og ryst nu grundigt. Si over dit Elysia Lowball cocktailglas, pynt med små gulerødder og riv noget friskrevet, mørk chokolade over som lækker finish.

2 Spiced negroni

© BarGear

Negroni er en klassiker, der næsten ikke er til at komme udenom, når der skal cocktails på bordet. Med denne version får den et vinterligt twist med kanel og tranebær, der giver en frisk og fyldig smag.

Det skal du bruge

  • 3 cl tranebærjuice
  • 3 cl kanel-infused gin
  • 3 cl sød vermouth
  • 3 cl campari

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i dit Timeless Mixing glas, rør rundt til cocktailen er helt afkølet, og si over i dit Elysia Lowball cocktailglas.

3 Sloe gin fizz

© BarGear

Et cremet twist på endnu en klassiker – denne gang på grund af den ultrabritiske Sloe gin, der er lavet på et bittert bær af samme navn, som har ligget i sukkerlage. Det giver ginnen en dyb, marcipanlignende smag.

Det skal du bruge

  • 5 cl Sloe gin
  • 2cl citronjuice
  • 2 cl sukkersirup
  • 2 cl æggehvider
  • Danskvand

Fremgangsmåde

Hæld Sloe gin, citronsaft, sukkersirup og æggehvider i din shaker og ryst grundigt, til shakeren er iskold. Si over i Pasabache Timelesss glas og top den af med danskvand.

4 Hendricks basil elderflower smash

© BarGear

En helt særlig cocktail, der med sin søde hyldeblomstsirup tilført frisk basilikum giver en karakterfuld og frisk smagsoplevelse – perfekt som cocktail til forretten.

Det skal du bruge

  • 5 cl Hendricks gin
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 2 cl citron
  • 2 cl hyldeblomstsirup
  • 1 cl æggehvider

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i din cocktailshaker og ryst den grundigt, så basilikumbladene bliver knust. Si indholdet over i dit Coupe glas og pynt med skovsyre og et ananaskirsebær.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...