Aperol-gløgg med hvidvin er den perfekte jule-velkomstdrink

Prøv denne vinter-version af den populære orange drink, som uden tvivl vil varme dig i denne kolde tid!

Opskrift på Aperol-gløgg med hvidvin
© Getty Images

Den yderst fotogene sommerdrik, som mange ynder at nyde i solens stråler sommeren igennem, kan du nu også nyde smagen og (synet!) af i vinterkulden.

Servér denne aperol-opskrift som jule-velkomstdrink til dine gæster, og nyd den lette og bitre smag, som kendetegner aperol.

Ingredienser til Aperol-gløgg med hvidvin

  • 3 dele tør hvidvin
  • 1 del Aperol
  • 2 dele æblejuice
  • 3 spsk appelsinsirup (kan undlades og erstattes af appelsinsaft + skaller af 1 øko appelsin)
  • 1 øko appelsin eller et æble

Sådan laver du Aperol-gløgg

  • Opvarm alle ingredienser langsomt i en gryde. Hold øje med at blandingen ikke koger!
  • Skænk i glas, der kan tåle varmen, når gløggen har en passende temperatur (fisk eventuelle appelsinskaller op)
  • Pynt med en appelsinskal eller tynde skiver æble og server med enten ske eller sugerør

Glædelig vinter-weekend!

PSSST... Af en flaske hvidvin (750 ml.) får du til ca. 6 glas gløgg.