Ferm Living lancerer drinken, du skal sippe denne sommer

I anledningen af, at de lancerer fire highball drinksglas har Ferm Living i et samarbejde med én af de særligt gode cocktailbarer i landet fået udviklet den perfekte sommerdrink. Få opskriften her.

Ferm Living

Hvis du er som folk er flest, er du sikkert glad for gin og tonic.

Du har helt sikkert smagt Aperol spritz, og elsker sikkert også den.

Nu er tiden kommet til endnu en favorit til porteføljen af læskende drinks, der smager herligt og slukker tørsten.

Sig goddag til Ripple Rhapsody!

Cocktailen er udviklet af bartender Kasper Riewe, der til dagligt huserer på den lille, populære cocktailbar Duck and Cover, der ligger i en stille sidegade til den pulserende Vesterbrogade i København.

Her er der kræset om serveringerne og det indgående kendskab til de forskellige smagsgivere er nu blevet brugt i samarbejde med Ferm Living i forbindelse med, at de udvider deres glasserie med fire smukke high ball glas, der har fået navnet 'Ripple Long Drink Glass'.

Gør Riewe kunsten efter og lav den velsmagende, friske drink.

Sådan gør du:

Ingredienser:

    1. ml. af din yndlingsgin med blomster noter
  • 20 ml. Aperol
  • 5 ml. frisk citron
  • 40 ml. rabarbersaft
  • Danskvand
  • Appelsin

Rabarbersaft:

Pres et bundt rabarber i en juicemaskine og filtrer juicen gennem et kaffefilter. Blandt 1:1 med sukker og ryst for at opløse sukkeret og sæt det i køleskabet.

Alternativt kan du bruge færdig, økologisk rabarbersaft.

Bland drinken:
Fyld et highball glas med is. Hæld Aperol, gin, frisk citron og rabarbersaft i og top det med iskoldt danskvand. Pynt med en rabarberstilk og en frisk eller tørret appelsinskive.