© Getty Images

Har du ikke allerede set denne skønne påskeidé i dit feed, kommer du sikkert snart til det

Påsketid er kreatid og spisetid! Og det er denne idé et godt eksempel på. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver være kronet mesterbager for at genskabe den.

12. april 2019 af Mi Skjold Brix

Variationerne af denne flotte påsketrend er mange!

Den findes både i de avancerede og nemme udgaver, men i sin grundform er idéen med at pynte en kage i påsketema ved at bruge slik- og chokoladeæg en virkelig nem måde at få bagværk og desserter til at se ud af noget - også selvom kagen er meget simpel eller måske endda købt. 

Påske æg som pynt fungerer på alt fra lagkager til cupcakes 

Vi er allerede begyndt at støde på de æggepyntede kager i vores feed og naturligvis er Pinterest også leveringsdygtig i de labre påskelækkerier. 

Og det er muligvis én af de nemmeste afpyntninger af en kage, du kan give dig i kast med. Den kræver indkøb af slik eller chokoladeæg og efterfølgende placeringen af disse på dit bagværk. Bum.

Vi har samlet nogle af de bedste idéer, du kan tage udgangspunkt i, når der skal serveres det søde punktum på påskefrokosten. 

Brug æggene hele, eller knus nogle af dem. Blandt forskellige versioner eller hold dig til én slags. Du kan også bruge tid på en mere sirlig placering af dem. Alle variationer fungerer! 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...