Brug frosne bananer til sommerens suverænt bedste iskaffe
Hører du til dem, der fik lidt for meget af den søde dalgona kaffe, da den gik sin sejrsgang, så er denne cremede iskaffe med banan og smagen af chokolade garanteret noget for dig.
STOP!
Træd væk fra skraldespanden med den overmodne banan!
Smid den i fryseren i stedet.
Gerne skrællet og skåret i grove stykker. Når den er frossen kan den udgøre én af grundstenene i den lækreste iskaffe.
Du skal kun bruge 4 ingredienser til at lave en banan/kakao iskaffe:
- 1-2 shot espresso - nedkølet
- 2-2,5 dl frosne bananskiver
- 3 dl sødmælk
- 2 spsk usødet kakaopulver
Kom det hele i en blender og kør det til teksturen er flydende, men cremet.
TIP Vil du nyde den lækre chokolade/banan iskaffe smoothie som morgenmad, kan du med fordel tilføje lidt havregryn, som du kører med i blenderen evt med ekstra mælk. Det giver en større mæthed.
SE OGSÅ Opskrift på vidunderlig vandmelon-mojito - det eneste rigtige på en varm dag